Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”

Bekijk de kopersopties online
Alle meerwerkmogelijkheden voor jouw favoriete bouwnummers bekijk je online op Mijn Homestudios. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en mogelijkheden om het interieur van je nieuwe woning te laten afwerken.

Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden. Dit helpt je om een gefundeerde keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past. Bovendien krijg je zo een goed beeld van de bijbehorende investering. 

Wanneer Mijn Homestudios voor jouw project beschikbaar is, vind je hieronder een link om een Homestudios account aan te maken. 

Naar Mijn Homestudios voor Bloementuin

Bezoek het Homestudios experience center 
Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt Homestudios contact met je op. Je krijgt toegang tot een interactieve online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie op het gebied van wonen. 

Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Altijd de juiste expert
Samen met jouw persoonlijke woonadviseur en andere specialisten creëer je jouw nieuwe thuis. Zij helpen je bij het maken van keuzes uit de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, ben je verzekerd van het beste advies.